Skip to main content

G4S zajišťuje svoz a zpracování hotovosti pro síť čerpacích stanic MOL

Praha, 22. září 2016 – Společnost G4S Cash Solutions (CZ), přední poskytovatel cashových služeb spojených s manipulací s hotovostí, nově zajišťuje svoz a zpracování hotovosti pro všech 315 čerpacích stanic, které v České republice provozuje skupina MOL Česká republika.
logo

G4S nově zajišťuje svoz a zpracování hotovosti, svoz interní pošty a dotace mincí pro celou síť čerpacích stanic značky MOL. Společnost v minulosti spolupracovala s firmou Agip, kterou převzala skupina MOL, a zajišťovala tak služby pro zhruba 130 čerpacích stanic pod značkou Agip. Díky vyhranému výběrovému řízení G4S rozšiřuje služby na všechny čerpací stanice skupiny MOL.

„Společnost MOL Česká republika při výběrovém řízení kladla důraz na dlouholeté zkušenosti na trhu a celorepublikové pokrytí. Naší velkou výhodou tedy bylo, že již v tomto segmentu máme zkušenosti, a tak se nám podařilo rozšířit portfolio klientů o další síť čerpacích stanic,“ říká Josef Svoboda, Managing Director G4S Česká republika.

„Během naší předchozí spolupráce se firma G4S osvědčila a prokázala své kvality, proto vítame rozšíření partnerství. Jako druhý největší provozovatel sítě čerpacích stanic na českém trhu si samozřejmě uvědomujeme svoji odpovědnost a klademe důraz na spolehlivost a odbornost u sebe i u svých dodavatelů,“ dodává Kristína Félová, generální ředitelka společnosti MOL Česká republika.

^