Skip to main content
Laver Cup i unikátní přechod provazochodců přes Staroměstské náměstí. Bezpečnostní agentura G4S hlídá české akce světového formátu...

cup

Společnost G4S Secure Solutions (CZ), přední poskytovatel bezpečnostních služeb v oblasti ochrany majetku a osob, zajišťovala v září bezpečnost na dvou významných akcích. Během 22. až 24. září se starala o bezpečí návštěvníků historicky prvního Laver Cupu, den nato dohlížela při unikátním přechodu provazochodců přes Staroměstské náměstí.  

G4S zajišťovala bezpečnost prestižního tenisového turnaje Laver Cup, jehož první ročník se odehrával v pražské O2 areně. Na 288 pozicích odpracovali zaměstnanci G4S celkem 16 000 pracovních hodin, většinu času v hracích dnech, od pátku do neděle. „Samotné přípravy tak velké akce samozřejmě začaly mnohem dříve a dokončovací práce trvaly ještě několik dní po skončení prestižního turnaje. Se zajišťováním bezpečnosti v O2 areně máme dlouhodobé zkušenosti, které jsme dokázali zúročit i v případě Laver Cupu,“ dodává Lenka Nováková, Business Development Director společnosti G4S Česká republika.

Společnost G4S se o bezpečí podobně významných akcí stará již dlouhodobě. „Právě zkušenosti s ochranou obdobných událostí pro nás byly rozhodujícím faktorem, proč si vybrat G4S, a upřímně mohu říci, že jsme se rozhodli dobře. Odvedli skvělou práci,“ říká Štěpán Dlouhý, jeden z organizátorů akce Žijeme na hraně, jejímž cílem bylo upozornit na nelehký život lidí trpících cukrovkou. Vzhledem k tomu, že diabetici se pohybují tzv. na hraně, rozhodli se organizátoři akce zdůraznit tuto problematiku unikátním přechodem provazochodců v šedesátimetrové výšce nad hlavami návštěvníků Staroměstského náměstí. 


 
^